Eettafel Met Stalen Poten - Houten Tafel Zwarte Poten DWC77 - AGBC

Eettafel Met Stalen Poten - Houten Tafel Zwarte Poten DWC77 - AGBC. Wij maken onze tafels steevast met een stevig metalen onderstel voor een industriële look. Stoere met de handgemaakte zware industriële stalen tafelpoten. Klik hier voor onze openingstijden. Tafelpoten & onderstellen direct & voordelig online bij eikenvakman.nl! Onze meubelmakers van robustiek wonen maken in de loods in huizen robuuste eiken eettafels + stalen poten met verschillende afmeti.

Groot assortiment metalen tafelpoten op stalenpoten.com. Wilt u graag langskomen om de poten te bekijken of direct op te halen? Onderstaande stalen poten zijn allemaal uit voorraad leverbaar. De ideale stalen tafelpoot voor plaatsing in het hart van uw tafel. De dikte van de stalen poot is standaard 10×10 cm.

Eettafel met massief houten tafelblad en stalen poten. We kunnen deze tafel maken in alle ...
Eettafel met massief houten tafelblad en stalen poten. We kunnen deze tafel maken in alle ... from i.pinimg.com
Wilt u graag langskomen om de poten te bekijken of direct op te halen? Maak een industriële eettafel met stalen tafelpoten binnen een uur! Wij maken onze tafels steevast met een stevig metalen onderstel voor een industriële look. Deze industriële tafelpoten en tafelonderstellen zijn gemaakt uit zware stalen profielen en zijn uitermate geschikt voor boomstambladen, betonnen bladen, (opgedikte) rustieke eikenbladen/ steigerhoutbladen etc. Een designer eettafel maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Onderstaande stalen poten zijn allemaal uit voorraad leverbaar. Nieuw ophalen of verzenden vijf personen of meer. Elk van deze tafelpoten staat prachtig onder jouw nieuwe eiken eettafel.

De dikte van de stalen poot is standaard 10×10 cm.

Bij jorg's meubelen stalen industriële tafelpoten een assortiment bestaande uit diversen stalen, houten en aluminium tafelpoten voor binnen en buiten. Wij hebben deze versie ook met 3 poten voor onder de wat kleinere ronde of vierkante tafels. Ze kunnen geschroefd worden op een blad naar eigen keuze. Deze stalen tafelpoten gaan jarenlang mee en geven geen problemen met vlekken in uw interieur. Standaard is de hoogte van dit stalen tafelonderstel 71 cm. Wij maken onze tafels steevast met een stevig metalen onderstel voor een industriële look. Behalve de 'standaard' maten hebben we bijvoorbeeld ook poten voor smallere eettafels, bartafels, bankjes en salontafel standaard in ons assortiment. Deze ovalen tafel heeft een onderstel van gepoedercoat staal, in de vorm van een assymetrisch dubbele kruispoot. Groot assortiment metalen tafelpoten op stalenpoten.com. Het stalen onderstel is de basis voor uw industriele tafel, los verkrijgbaar. Industriële eettafel maken met stalen tafelpoten. Stoere met de handgemaakte zware industriële stalen tafelpoten. Om de stalen poten te kunnen bevestigen aan de bladen, worden er 4 of 5 boorgaten in de strip geplaatst.

De ideale stalen tafelpoot voor plaatsing in het hart van uw tafel. De stalen kokers zijn zeer solide en zorgen voor de nodige stevigheid. Stoere met de handgemaakte zware industriële stalen tafelpoten. Deze industriële tafelpoten en tafelonderstellen zijn gemaakt uit zware stalen profielen en zijn uitermate geschikt voor boomstambladen, betonnen bladen, (opgedikte) rustieke eikenbladen/ steigerhoutbladen etc. De mooie industriële poten zijn gemaakt van staal.

Massief houten eettafel met een tafelblad van essen en stalen poten. Het tafelblad is 45mm dik ...
Massief houten eettafel met een tafelblad van essen en stalen poten. Het tafelblad is 45mm dik ... from i.pinimg.com
De mooie industriële poten zijn gemaakt van staal. Ronde en ovalen bladen zitten tegenwoordig ook in ons assortiment! Onze meubelmakers van robustiek wonen maken in de loods in huizen robuuste eiken eettafels + stalen poten met verschillende afmeti. Op dit moment hebben we meer dan 70 verschillende soorten! De poten worden volledig in eigen beheer gemaakt waardoor eventueel maatwerk bij ons tot de mogelijkheden behoort. Tafelpoten & onderstellen direct & voordelig online bij eikenvakman.nl! Behalve de 'standaard' maten hebben we bijvoorbeeld ook poten voor smallere eettafels, bartafels, bankjes en salontafel standaard in ons assortiment. Stoere met de handgemaakte zware industriële stalen tafelpoten.

We weten hoe vervelend het is om lang op een bestelling te moeten wachten, daarom leveren we een ruim assortiment stalen poten uit voorraad.

Heb jij altijd al je tafel zelf willen bouwen? Het stalen onderstel staat zeer stabiel ook bij grotere tafels. Om de stalen poten te kunnen bevestigen aan de bladen, worden er 4 of 5 boorgaten in de strip geplaatst. Maak een industriële eettafel met stalen tafelpoten binnen een uur! Het stalen onderstel is de basis voor uw industriele tafel, los verkrijgbaar. We weten hoe vervelend het is om lang op een bestelling te moeten wachten, daarom leveren we een ruim assortiment stalen poten uit voorraad. Deze stalen tafelpoten gaan jarenlang mee en geven geen problemen met vlekken in uw interieur. Ronde en ovalen bladen zitten tegenwoordig ook in ons assortiment! Standaard is de hoogte van dit stalen tafelonderstel 71 cm. Ze kunnen geschroefd worden op een blad naar eigen keuze. Deze industriële tafelpoten en tafelonderstellen zijn gemaakt uit zware stalen profielen en zijn uitermate geschikt voor boomstambladen, betonnen bladen, (opgedikte) rustieke eikenbladen/ steigerhoutbladen etc. Stoere met de handgemaakte zware industriële stalen tafelpoten. Elk van deze tafelpoten staat prachtig onder jouw nieuwe eiken eettafel.

Bepaal zelf de afmeting, poten en afwerking van het blad. Tafelpoten met poedercoating zijn slijtvast en roestvrij! Klik hier voor onze openingstijden. Niet alleen als onderstel voor een eettafel maar ook leuk toe te passen in kantoorgebouwen als bureau of werktafel of. Maak een industriële eettafel met stalen tafelpoten binnen een uur!

Stalen tafel onderstel - Halve parasol
Stalen tafel onderstel - Halve parasol from stalenframehoutenblad.nl
Elk van deze tafelpoten staat prachtig onder jouw nieuwe eiken eettafel. Maak een industriële eettafel met stalen tafelpoten binnen een uur! Standaard is de hoogte van dit stalen tafelonderstel 71 cm. Standaard leveren wij de tafelpoten met een zwarte poedercoating van het merk 'nordstahl' of met een witte ral9010 poedercoating Behalve de 'standaard' maten hebben we bijvoorbeeld ook poten voor smallere eettafels, bartafels, bankjes en salontafel standaard in ons assortiment. De poten worden geleverd met voetplaatjes. Tafelpoten met poedercoating zijn slijtvast en roestvrij! De dikte van de stalen poot is standaard 10×10 cm.

Bepaal zelf de afmeting, poten en afwerking van het blad.

Stoere met de handgemaakte zware industriële stalen tafelpoten. Onderstaande stalen poten zijn allemaal uit voorraad leverbaar. Onze meubelmakers van robustiek wonen maken in de loods in huizen robuuste eettafels + stalen poten met verschillende afmetingen. Om de stalen poten te kunnen bevestigen aan de bladen, worden er 4 of 5 boorgaten in de strip geplaatst. De ideale stalen tafelpoot voor plaatsing in het hart van uw tafel. De stalen kokers zijn zeer solide en zorgen voor de nodige stevigheid. Ze kunnen geschroefd worden op een blad naar eigen keuze. Standaard leveren wij de tafelpoten met een zwarte poedercoating van het merk 'nordstahl' of met een witte ral9010 poedercoating Wij hebben deze versie ook met 3 poten voor onder de wat kleinere ronde of vierkante tafels. Tafelpoten & onderstellen direct & voordelig online bij eikenvakman.nl! Natuurlijk kunnen de wat rankere staalconstructies die je soms ziet ook prima voldoen, maar wij vinden gezien de dikte van het tafelblad en de algehele robuuste uitstraling van een industriële tafel deze 'dikke' poten er beter bij passen. Tafelpoten met poedercoating zijn slijtvast en roestvrij! De mooie industriële poten zijn gemaakt van staal.

0 Response to "Eettafel Met Stalen Poten - Houten Tafel Zwarte Poten DWC77 - AGBC"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel